Cengizhan Ortaokulu

WEB https://cengizhanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Çeliktepe Mah. Sarıgöl Cad. No39/A Kağıthane / İstanbul
VİZYON : Eğitim ve öğretim alanında& ileri öğretim yöntemlerini kullanan, ülkemiz standartlarının üzerinde eğitim kalitesini hedefleyen& ve teknolojik materyalleri kullanarak çağın gerekli koşullarına ayak uyduran bir okul ortamı oluşturmaktır.
MİSYON : Üretici, bilim ve teknolojiden haberdar olan, okuma alışkanlığı edinmiş ve çevresine ışık tutabilen, öğrenirken sorgulayan, öğrendiklerini günlük yaşamında uygulayabilen, çağdaş ve özgür düşünebilen, ufku geniş geleceğe aydınlıkla bakabilen bir gençlik yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okul web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Saatler : SABAHÇI : 08:00 -- 13:20 ÖĞLENCİ : 13:40 -- 19:00
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : METRO-DOLMUŞ VE İETT ARAÇLARI İLE ULAŞIM KOLAYLIKLA SAĞLANABİLMEKTEDİR. E-Posta:732116@meb.k12.tr
Yerleşim Yeri : Çeliktepe Mah. Sarıgöl Cad. No:39/A Kağıthane / İstanbul
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ BULUNDUĞU YER İTİBARİ İLE BEŞİKTAŞ/4.LEVENT SEMTİNE DAHA YAKINDIR.KAĞITHANE MERKEZİNE 10 DAKİKA ARAÇ MESAFESİNDEDİR. METRO VE İETT OTOBUS ULAŞIMINA YAYA OLARAK 3 DAKİKA UZAKLIKTADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :